R

Royal Ravintolat Helsingin uuden tapahtumakeskuksen ravintoloitsijaksi

Royal Ravintoloiden kasvulle ei näy rajoja. Yhtiö vastaa Helsingin Töölöön tulevan urheilu- ja tapahtumakeskuksen ravintoloista. HIFK:n uudeksi hallihankkeeksi nimetty Helsinki Garden valmistuu aikaisintaan vuonna 2021.
Garden Helsinki -hankkeen keskeisinä osina ovat maan alle rakennettava yli 10 000 katsojaa vetävä tapahtuma-areena sekä sen oheen suunnitellut ravintolamaailma, hotelli, pysäköintitilat, vähittäiskaupat ja liikunta- ja terveyspalvelut.
Tapahtumakeskus nousee Nordenskiöldinkadun varrelle. Royal Ravintolat vastaa Gardenin ravintolapalveluista, jotka täyttävät useiden eri kohderyhmien tarpeet.
”Helsinki elää juuri nyt suurta kukoistuskautta. Garden nostaa Helsingin uudelle tasolle urheilun, kulttuurin ja ravintolatarjonnan osalta kansainvälisestikin. Meille on iso kunnia ja vastuu olla mukana etujoukoissa tekemässä tätä muutosta”, kertoo Royal Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Aku Vikström.
Garden Helsinki palvelee suuria väkijoukkoja. Ravintolatarjonnan pitää vastata monenlaisiin odotuksiin. Asiakasmäärät ovat suuria tapahtumien ja päivittäisten palveluiden johdosta.
”Asiakastarpeita on lounasruokailusta illanviettoon ja takeawaystä cateringiin. Aiomme vastata näihin tarpeisiin useilla eri ravintoloilla ja ratkaisuilla, kuten esimerkiksi Garden Helsinki -sovelluksella, joka kattaa kaikki keskuksen palvelut”, kertoo Royal Ravintoloiden puolelta hankkeesta vastaava markkinointi- ja liiketoimintajohtaja Joonas Mäkilä.

Facebook Comments