R

Restamax otti suurkaupalla vahvan jalansijan hiihtokeskusten ravintolabisneksestä

Ravintolakonserni Restamax on hankkinut kuusi ravintolaa suurista hiihtokeskuksista ja yhden Helsingistä. Ravintolakonseni on ostanut Rukalla, Levillä, Pyhällä ja Helsingissä toimivat Colorado Bar & Grill -ravintolat.

Colorado Bar & Grillin tarjonta nojaa vahvasti amerikkalaisiin makuihin. Kuva: Colorado Bar & Grill Levi
Colorado Bar & Grillin tarjonta nojaa vahvasti amerikkalaisiin makuihin. Kuva: Colorado Bar & Grill Levi

Yhtiölle kuuluvat myös jatkossa Rukan Mura Sushi sekä Levin Pizza Block ja Kuura-ravintoloiden liiketoiminnat.
Levi on Restamaxille uusi markkinakohde. Yhtiö aikoo sijoittaa jatkossa vahvasti hiihtokeskusten ravintolabisnekseen.
”Lähivuosina tulemme laajentamaan voimakkaasti Pohjois-Suomeen, erityisesti Leville, ja kartoitamme parhaillamme uusia kasvumahdollisuuksia ja liikepaikkoja konsepteillemme”, kertoo Restamaxin hallituksen puheenjohtaja Timo Laine.
Ensimmäinen Colorado Bar & Grill avattiin Helsinkiin vuonna 1995. Rukalle amerikkalaiseen keittiöön luottava Coloradio aloitti 2009, Levillä 2014 ja Pyhällä viime viikonloppuna.
Kuva: Colorado Bar & Grill Levi.
Kuva: Colorado Bar & Grill Levi.

Keskieurooppalaista bistrotunnelmaa henkivä Kuura Brasserie & Winebar sekä sen alakerrassa sijaitseva gourmet-pizzaravintola Pizza Block avattiin Levillä viime talvikaudelle.Näiden lisäksi Restamax tulee jatkossa harjoittamaan Levillä myös catering-toimintaa.
Japanilaisille mauille kumartava Mura Sushi aloitti Rukalla marraskuussa 2015. Rukalla yhtiöllä on ennestään viisi ravintolaa: Stefan’s Steakhouse, Piste, Les Alpes, Ski Bistro sekä tälle talvikaudelle avattava Pizzeria Vuosseli.
Restamax on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni.
Pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konserniin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Liikevaihto on lähes 114 miljoonaa euroa.

Facebook Comments