P

Pientislaamot ensimmäistä kertaa mukana Taste of Helsingissä

Yhteistyössä Taste of Helsinki

Pientislaamot osallistuvat tänä vuonna ensimmäistä kertaa Taste of Helsinkiin. Tapahtumaa läsnäolollaan kunnioittavat Kyrö Distillery, Helsinki Distilling Company, Ägräs sekä Lignell & Piispanen. Laadukas naukku tekee eetvarttia ylipitkän syömingin päätteeksi, tietää wanha kansa kertoa, mutta mitä mieltä tislaamoilla ollaan osallistumisesta?
1. Mitä hörppyjä tuotte mukananne Taste of Helsinkiin?
2. Tarjoatteko kävijöille maistingeja tai jotain muuta puuhaa?
3. Miltä tuntuu päästä laatutisleiden kanssa mukaan tunnettuun ruokakulttuuritapahtumaan?

Sanna Dooley
Kyrö Distillery
Markkinointipäällikkö

1. Napue ja Koskue -ginit ovat tietenkin matkassa, mutta jännitämme tällä hetkellä myös sitä, ehtisikö viskistä sopivasti kypsyä pieni erä innokkaimmille maistettavaksi.
2. Olemme järjestämässä Gin Blending workshopin, jossa kuluttajat pääsevät tekemään oman uniikin ginilasillisen yhdessä kanssamme.
Lisäksi osallistumme tietenkin käsityötislaamojen yhteisiin tastingeihin, joissa kuluttajat pääsevät kertaheitolla tutustumaan kaikkien neljän tislaamoiden parhaaseen antiin.
3. Kotimaiset käsityötisleet ovat huimassa nousussa. On hienoa, että tislaamot pääsevät esille myös Taste of Helsingissä.
Erityisen ilahtuneita olemme siitä, että pääsemme yhdessä kolmen muun pientislaamon voimin edustamaan alaa ja tuomaan uusia makuyhdistelmiä rikastamaan kulinaristista kokemusta. Osaamista ja antia on paljon!

Kai Kilpinen
Helsinki Distilling Company
perustajajäsen

1. Tulemme koko tuotepaletillamme Helsinki Dry Ginistä Applejackin kautta lonkeroon. Mukana on myös ylläreitä! Cocktaileja on tarjolla 4-6 erilaista, joten sekin puoli on hoidossa.
2. Järjestämme kävijöille HDCO-tastingin ja olemme mukana myös yhteistastingeissa, jotka järjestetään kolmen muun tislaamon kanssa!
3. Olemme iloisia siitä, että pääsimme mukaan Taste of Helsinkiin. Laatuviinat kuuluvat yhteen huippuruoan kanssa, meillä päin sanotaan. Haluamme kehittää yhteistyötämme ravintoloiden kanssa ja siihenkin hommaan ToH sopii mainiosti.

Susanna Kankare
Ägräs Distillery
toimitusjohtaja

1. Tuotteistamme esillä ja myynnissä tulee olemaan Ägräs Gin, Ägräs Akvavit ja Whisky New Spirit -villiyrttisiirappi-cocktailimme.
2. Tarjoamme tastingeja yhdessä muiden paikalla olevien pientislaamojen kanssa. Lisäksi tarjoamme oman tastingin, johon osallistuvat pääsevät sukeltamaan niin villiyrtipohjaisten tisleidemme maailmaan, kuin New Spiritimme makumaailmaan.
Lisäksi tuomme tastingiin mukanamme tisleidemme pohjalta räätälöityjä gourmet-herkkuja Fiskarsin Ruukin artesaaniruuan tuottajien valmistamina.
3. Taste of Helsinki tulee olemaan meille tislaamona suurin ja näyttävin tapahtuma Suomessa vuonna 2017. Odotamme tapahtumaa todella innolla!

CategoriesVäkevät

Facebook Comments