M

Martoille Muoto2016 Ruokateko -palkinto

Aller Media on jakanut Martoille Muoto2016 Ruokateko -palkinnon. Marttojen valintaa raati perustelee pitkäjänteisellä ja arvokkaalla työllä, jota Martat ovat tehneet suomalaisen ruokakulttuurin ylläpitämiseksi ja edistämiseksi.
Martat ovat tehneet vuodesta 1899 työtä suomalaisten perheiden, kotien ja ruokakulttuurin puolesta. Martoille on tärkeää, että me suomalaiset arvostamme kotimaista ruokaa ja että ruokakulttuurimme perinteet siirtyvät sukupolvelta toiselle.
”Palkinto on tunnustus järjestömme 70 työntekijän ja 46 600 jäsenemme, marttojen, tekemästä työstä. Martoissa on testattu, kokeiltu ja valmistettu ruokaa suomalaiseen makuun, koko ajan uutta suomalaisille tarjoten. On hienoa, että matkassamme on aina hyviä yhteistyökumppaneita. Kiitos myös heille”, iloitsi Marttaliiton hallituksen puheenjohtaja Lea Sairanen Muoto2016-gaalassa Helsingissä keskiviikkona.
Marttojen ruokaneuvonta tavoittaa vuosittain 110 000 henkilöä. Martat.fi-verkkopalvelun vierailut nousevat yli 6 miljoonaan.
Muoto-gaala on Koti ja keittiö -lehden ja Aller Median vuosittain järjestämä gaala, jossa palkitaan suunnittelijoita, yrityksiä ja yhteisöjä. Raatiin kuuluvat Helsinki Design Weekin johtaja Kari Korkman, Habitaren ohjelmajohtaja Laura Sarvilinna, Royal Ravintoloiden omistaja Mia Saari ja Pentagon Designin luova johtaja Arni Aromaa.

CategoriesYleinen

Facebook Comments