L

Lapland Hotels avaa kaupunkihotellin Helsinkiin

Lapissa useita hotelleja omistava Lapland Hotels avaa kolmannen kaupunkihotellinsa Helsingin Bulevardille. Aleksanterin teatterin viereen remontoitava hotelli avaa ovensa runsaan vuoden kuluttua.
Lapland Hotels Bulevardiin tulee 182 hotellihuonetta, joiden sisustuksessa näkyvät luonto ja pohjoisen mystiikka. Yli 100 huoneeseen tulee oma sauna. Ravintolapalvelut ovat uudessa hotellissa merkittävässä roolissa.
Lapland Hotels Oy uskoo matkailualan kasvun jatkuvan Suomessa. Turisteja saapuu erityisesti Aasiasta ja Keski-Euroopasta. Myös kotimaan matkailu kasvaa.

Lapland Hotel Bulevardiin tulee 182 huonetta, joista joka toisessa on oma sauna. Kuvassa Lapland Hotels Tampere. Kuva: Lapland Hotels Oy.

”Suomen maine matkailukohteena on vahvistunut parin viime vuoden aikana. Helsinki on noussut kiinnostavaksi kaupunkikohteeksi. Siksi toteutamme seuraavan kaupunkihotellimme juuri Helsinkiin,” sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Pertti Yliniemi.
Tällä hetkellä Lapland Hotelsilla on 17 hotellia ja 4 hiihtokeskusta Lapissa, Oulussa ja Tampereella. Huoneita hotelleissa on yhteensä lähes 2000. Ravintolapaikkoja on 8000. Konserniin kuuluu myös ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.
Uusi hotelli valmistuu Helsingissä osoitteeseen Bulevardi 28. Kiinteistö on aiemmin ollut toimistokäytössä.

CategoriesMatkalla

Facebook Comments