K

Kotimainen juomakonserni Momentin Group on saanut organisaatiouudistuksensa loppuun

Aiemmin Captol Investin nimellä tunnettu alkoholijuomakonserni Momentin Group on uudistanut toimintaansa ja ilmettään. Suurin näkyvä muutos on konsernin yhtiöiden muuttaminen yhteisen Momentin-nimen alle.

Pääkaupunkiseudun niin sanotuista kalaravintoloista tunnetusta Delifox Ravintoloista tuli nimenmuutoksen myötä Momentin Restaurants Oy. Tol Brands ja Lakeuden Panimo Oy eli Mallaskosken Panimo yhdistyvät Momentin International Oy:ksi.

Alkoholijuomien myyntiyhtiöt Servaali ja Brew Seeker jatkavat toimintaansa vanhoilla nimillään. Konsernin omistaja Teemu Lehto korostaa, että nimenmuutoksen taustalla on yksinkertainen ja toimialaan sopiva ajatus.

”Haluamme olla mukana ihmisten elämän hetkissä. Siitä syntyi nimi Moment in eli Momentin”, Lehto toteaa.

Uudistus tuo samalla muutoksia tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan juhlistavan yrityksen työtapoihin ja yrityskulttuuriin. Lehdon mukaan muutoksella on luotu matala organisaatio, joka korostaa jokaisen työntekijän vastuuta.

”Haluamme rakentaa organisaation, jossa jokainen yksilö kokee olevansa huipputärkeä ammattilainen ja vastuussa omasta alueestaan. Yrityskulttuurin muutos ei tapahdu hetkessä, mutta uskomme pääsevämme entistä tehokkaampiin ja parempiin onnistumisiin tulevaisuudessa”, Lehto perustelee.

Momentin Groupin palveluksessa on 150 työntekijää. Liikevaihto on tänä vuonna arviolta noin 45 miljoonaa euroa. Liiketoimintaa konsernilla on Suomen lisäksi Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Ruotsissa.

CategoriesYleinen

Facebook Comments