H

Hotel Indigolle kaksi matkailualan tunnustusta

Helsinkiläinen Hotel Indigo saa kaksi kansainvälistä matkailualan tunnustusta. Indigolle on myönnetty World Travel Award -palkinto sekä Luxury Travel Guiden modernin luksushotellin titteli.
Bulevardin varrella Helsingissä sijaitseva boutique-hotelli on satsannut onnistuneesti asiakaspalveluun ja -tyytyväisyyteen. Hotelli johtaa brändin Euroopan yksiköiden asiakastyytyväisyyden rankingiä. Kansainvälisillä matkailusivustoilla, kuten TripAdvisorissa, Indigon saamat arviot ovat olleet positiivisia.

Hotel Indigo Helsinki. Kuva: Restelin arkisto.

”Palkintojen saaminen suuren työn jälkeen tuntuu todella hyvältä. Tämä on myös osoitus siitä, että Suomessa on tapahtumassa jotain mielenkiintoista ja tänne kannattaa tulla kauempaakin. Helsingissä on nyt useita laadukkaita boutique-hotelleja. On mahtavaa pärjätä tässä seurassa”, kommentoi IHG-hotellien ketjupäällikkö Saija Savela-Palovaara.
Vuosittaiset World Travel Award -palkinnot jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1993. Lopulliset ehdokasvalinnat tekee kansainvälinen horeca-asiantuntijoista koostuva raati. Palkintoja jaetaan hotelleille sekä muille matkailupalveluita tarjoaville sekä kansainvälisissä luokissa että aluekohtaisesti. Amerikkalaislehti Wall Street Journal on kutsunut palkintoja matkailualan Oscareiksi.
Luxury Travel Guide -palkinnot myönnetään matkailun parissa korkeatasoisia palveluita tarjoaville tahoille. Palkinnot myöntää runsaasti matkustava tuomaristo tehtävänään löytää parhaat palveluntarjoajat joka puolelta maailmaa. Luxury Travel Guide -palvelu tarjoaa tietoa korkeatasoisesta matkailusta.

CategoriesMatkalla

Facebook Comments