H

Hampurilaisnälkä iski: rosvo yritti murtautua Social Food Street Burgerjointiin

Helsingin Kulmavuorenkadulla sijaitsevaan Burgerjointiin yritettiin murtautua viime yönä. Rosvo pyrki sisään takaoven kautta kuin ammattilainen, mutta muutoin yritys jäi suutariksi.
”Tulin aamulla töihin ja huomasin, että postiluukku ei näyttänyt siltä miltä piti. Kävi tuuri, sillä vahingot jäivät vähäisiksi. Onneksi roisto ei päässyt käsiksi hampurilaistarvikkeisiin, koska hampurilaisen paistaminen vaatii taitoa”, burgerimestari Mika Pikkis Tuomonen toteaa.

Tuomonen lupaa Facebookissa tarjota nälkäiselle burgerin, mikäli hän piipahtaa paikalla aukioloaikojen puitteissa.

”Tiedetään kyllä. Meidän bursiin välillä tulee himo ja niitä on pakko saada. Mutta Sinä. Just sinä joka viime yönä olet tod näk kömpinyt himaan kulmavuorenkatu neloseen. Siis tod näk talon asukas, koska ilman avainta sisäpihalle ei pääse.
Mä ymmärrän itse se tunteen kun nälkä yllättää ja jotain pitää saada. Mutta kun Sinä nyt viime yönä jäit ilman burgeria, niin tuleppas käymään päivällä kun olemme auki. Tarjoan sulle bursan ja bissen.
Samalla voidaan jutella, että miten sulle saatas burgerii yöllä – kyllä me jotain keksitään. Mutta jos tarkoitus olikin tulla kääntää kassa tai viedä pari pulloa bissee, niin siihen sanon, että ei kannata vaivautua. Meidän pohjakassa on olematon ja bissekin on vain keppanaa, eikä niitäkään pidetä varastossa montaa pulloa. Kalliimmaksi tulee korjailla postiluukkuja ja muita tuhoja.
Eli tuu tässäkin tapauksessa piipahtaa, niin annan sulle 50€ niin voit hakee bisset kaupasta ja sit jääkin vielä vähän rahaa vaikka leffassa käyntiin. Jos siis tunnistit itsesi, niin tuu käymään. Jos taas tunnistit kaverisi, niin kerro että piipahtaa, niin laitetaan hyvä kiertämään…”

CategoriesRavintolat

Facebook Comments