D

Desmond Huhu: Turkuun älytön määrä uutta vapuksi

Desmond pyörähti Turussa toteamassa, että Aurajoen äärellä on luvassa kaikkien aikojen kuumin ravintolavappu

screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Ravintola Teini tekee paluun, Turussa huhutaan. Vauhdilla kasvava Ravantit Oy on sotkeentunut kuvioon ja avausta sopii odottaa jo ennen vappua. Teinin liitännäisenä avautuu myös Gastropub Löytö, joka sijaitsee entisen löytötavaratoimiston ja sittemmin maailmankartalta kadonneen Bremerin neliöissä.

screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Kuten tiedetään, myös Turun oma poika Kape Aihinen avaa luotsaamansa Rosterin vapuksi Tuomiokirkon taakse. Alati paisuvan Royal-ryppään uusin nyrkki ilmestyy Makasiini Contemporary -gallerian naapuriin, joten puitteet ovat kondiksessa. Aihinen suhaa ilmeisesti jatkossa kahden Rosterin ja Savoyn väliä leijonanharja hulmuten.
screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Samppalinna on saanut uuden isännän, niin ikään Stadista kotiin palanneen Sedu Koskisen, joka on Desmondin kuuleman huhun mukaan luvannut, että vapuksi avautuva Samppalinna on Turun Kaivohuone. Uskotaan, kun nähdään, mutta toivotaan turkulaisten puolesta, ettei näin pääse käymään.
screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Turun vierasvenesatamaan Läntiselle Ratakadulle valmistuu Nooa, josta käsin sopii tarkkailla 300 paikan voimalla Aurajoen veneliikennettä sekä kaupunkilautta Förin sukkulointia. Lautta palaa liikenteeseen vapuksi, jahka dieselmoottorit on korvattu sähkömoottoreilla, mutta Nooaa saadaan odottaa vielä hetki kauemmin. Ravintolan sanotaan avautuvan Vapun jälkeiseen maailmaan.
screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Turun ihme Kaskis avaa pop-upin Kakolan vankilaan Desmondin tietojen mukaan toukokuussa. Kaskiksen tiimin uusi ravintola kantaa nimeä Kakolanruusu. Operaatio starttaa ilmeisesti osittain väistötiloissa, koska Kakola oli sulkiessaan sellainen murju, että sen korjaamiseen tuhraantuu hetki jos toinenkin.

screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Blankoa ja Tintoa pyörittävä Klonk Oy avaa kesään mennessä Hermannin talon katutasoon – tilaan, jossa sijaitsi USA:n Top chef -kisafinalistin Stefan Richterin nimeä kantanut, tamperelaisen Restamaxin Stefan´s Steakhouse. Desmondin suuriin korviin on kantautunut, että paikalla ei ole vielä nimeä, koska konsepti on hakusessa.

CategoriesDesmond Huhu

Facebook Comments