D

Desmond Huhu: Strindberg, Välimäki, Mikkeli ja Juuri

screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Jaa, ei siihen mitään Pradan myymälää tulekaan. Mustien teippien alta paljastuu todellinen yllätys, mikäli Desmondin korviin kantautunut huhu pitää paikkansa. Strindberg muuttaa takaisin vanhaan osoitteeseensa…

screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11
Kaupungilla kerrotaan, että Hans Välimäen Telakkakadulle valmistelema ravintola on ongelmissa. Julkisivulautakunta haluaa suojella teollisuuskiinteistön sisäpihan maisemaa, minkä vuoksi ravintolatasoisen ilmastoinnin rakentaminen on vaikeaa. Desmondin mielestä maalaisjärjen vastainen vallankäyttö kuulostaa poikkeuksellisen virkaintoiselta ja ikävältä. Pääseekö Hans irti sopimuksesta ja onko tilaan jo ehditty investoida mittavia summia, sitä ei edes Desmond tiedä.
screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11
Desmondin korvaan kiiri myös huhu Mikkelin suunnalta. Sen mukaan osuuskaupan kuristusote kaupungin keskustan ravintolamaailmassa on höllentymässä. Lähiviikkoina torin kulmilla avaa ovensa pubi, joka keskittyy laatuoluisiin, eikä huoli bonuskortteja. Mikkelin olutskenen edesmennyt sheriffi Pertti Oksa ehti myydä Päämaja-pubinsa Osuuskauppa Suur-Savolle, joka muuttaa sen ketjubaariksi. Uusi pubi paikkaa Mikkelin mainetta olutkaupunkina.
screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11
Useamman miljoonan liikevaihtoa pyörittävän Zipuli oy:n kasvutahti ei osoita laantumisen merkkejä. Juuren Björs ja Myllymäki ryhtyvät seuraavaksi rakentamaan Kasarmitorin laidalle 1600 neliön kompleksia. Desmondin kuuleman huhun mukaan paketti sisältää täysiverisin bistron lisäksi lounasravintola Pihkan seuraavan kehitysversion. Juurta ei kuitenkaan aiota monistaa.
CategoriesDesmond Huhu

Facebook Comments