A

Alko uudistaa Helsingin lippulaivamyymälänsä

Helsingin keskustan Alkon lippulaivamyymälä uudistuu elokuussa. Arkadiantalossa palvelevan myymälän kalustus ja ilme uusiutuvat täysin. Samalla Alko tuo mukanaan juomiin liittyviä elämyksiä. Uutta on myös ajankohtaisten tuotteiden sesonkialue sekä erilaiset digitaaliset ja itsepalveluasiakasta palvelevat ratkaisut.
”Arkadian myymälä on meille näyteikkuna maailmaan. Lippulaivamyymälässämme on laaja valikoima ja inspiroiva ympäristö, jossa sekä asiakkaat että henkilöstö viihtyvät”, kertoo toimitusjohtaja Hille Korhonen.

Myymälän kellaritiloihin tulee olutosasto. Kuva: Alko.
Myymälän kellaritiloihin tulee olutosasto. Kuva: Alko.

Uudessa Arkadiassa on keskitytty elämyksellisyyteen ja uuden oppimiseen. Myymälässä työskentelevien alkolaisten kanssa asiakkaat voivat oppia jotain uutta juomasta ja ruoasta jokaisella vierailullaan.
”Myymäläkonseptin suunnittelussa on huomioitu toimialan trendit ja ajankohtaiset ilmiöt. Arkadian myymälä on konseptiuudistuksen ensimmäinen pilottimyymälä ja se toimii testilaboratoriona uusille ideoille”, kertoo Alkon konseptipäällikkö Lilli Pyykkö.
Lippulaivamyymälän valikoima on Alkon myymälöiden laajin ja alakerran viinimaailma sekä kellaritila ovat entistä vaikuttavammat. Noin 3 000 tuotteen valikoima tarjoaa kurkistuksen maailman juomatrendeihin. Erikoisvalikoimassa on myös tuotteita, joita ei muista myymälöistä saa.
”Jo aiemmin Arkadiassa on ollut laaja kuohuviinien ja samppanjoiden oma osasto. Nyt tuomme tällaiset omat osastot myös oluelle, viskeille ja alkoholittomille juomille. Haluamme uudistuksilla vastata asiakkaiden kysyntään”, kertoo Helsingin aluepäällikkö Tatu Vanninen.
Uudistettu myymälä avaa ovensa perjantaina 2. syyskuuta. Arkadian myymälä on eräs Alkon alkuperäisistä liikepaikoista. Samassa osoitteess avattiin myymälä huhtikuussa 1932, kun Alko aloitti toimintansa.

CategoriesYleinen

Facebook Comments