T

Teerenpeli laajentaa franchisingketjua – uusi ravintola Ouluun kesäkuussa

Kolme viikkoa sitten 25-vuotisjuhliaan viettänyt Teerenpeli Yhtiöt laajentaa franchisingketjuaan Ouluun. Uusi Teerenpeli avataan Oulun keskustaan Kauppurinkadulle. Ravintolaa tulee vetämää Tampereen ja Jyväskylän Teerenpeleistä tuttu, Restamaxin entinen toimitusjohtaja, Markku Virtanen.

”Oulu on ollut valmisteluissamme ja toiveissamme jo pitkään. Yrittäjäksi tuleva Markku Virtanen on ollut keskeinen henkilö Teerenpelin kehityksessä ja laajentumisessa Ouluun. Liiketilan kokonaispinta-ala on 800 neliömetriä ja asiakaspaikkoja tulee 230”, kertoo Teerenpeli Yhtiöiden perustaja ja toimitusjohtaja Anssi Pyysing yhtiön tiedotteessa.

Teerenpeli Yhtiöt täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Lahdessa toimintansa aloittanut perheyritys on kasvanut pitkäjänteisen työn tuloksena.

”Ouluun tulee tarjolle omia juomia eli oluita, siidereitä, viskejä ja giniä sekä pientä syötävää valomerkkiin asti. Lupaamme rentoa meininkiä ja pilkettä silmäkulmassa tuttuun Teerenpelin tyyliin”, kehitysjohtaja ja yrittäjä Marianne Pyysing esittelee.

Kuva: Heikki Kähkönen.

Teerenpeli tuo Ouluun yhteensä 10-15 uutta työpaikkaa. Tampereen ja Jyväskylän Teerenpelien vetäjän Markku Virtasen vastuulla on ollut pari viime vuotta myös koko Teerenpeli-konseptin kehittäminen yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Virtanen on pitkä linjan ravintola-ammattilainen. Hän oli ennen franchisingyrittäjäksi ryhtymistään pörssiin listatun Restamax-konsernin toimitusjohtaja vuosina 2005-2017. Virtanen jätti Restamaxin henkilökohtaisista syistä. Restamax ja Royal Ravintolat yhdistyivät 2018. Pörssiyhtiö tunnetaan nykyisin nimellä NoHo Partners.

Teerenpeli Yhtiöt on ravintola-, tislaamo- ja panimoalan perheyritys, johon kuuluu kuusi Teerenpeli-ravintolaa Helsingissä, Lahdessa, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa ja Lappeenrannassa sekä Lahdessa toimivat Taivaanranta-ravintola, Teerenpeli Panimo & Tislaamo, Laivaravintola Teerenranta ja Wine Cafe Olavi.

Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on 14 miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 100 henkilöä.

Teerenpeli-konsernin toimitusjohtaja Anssi Pyysing (vas.) ja brittiläinen viskikirjailija Ian Buxton Helsingin Teerenpelissä lokakuussa 2016. Kuva: Andres Teiss.
CategoriesRavintolat

Facebook Comments