R

Restamaxin entinen toimitusjohtaja ryhtyi Teerenpeli-yrittäjäksi

Ravintolaketju Restamaxin entinen toimitusjohtaja Markku Virtanen ryhtyy vetämään Teerenpelin Jyväskylän ja Tampereen ravintoloita franchising-yrittäjänä. Virtanen ottaa myös vastuuta Teerenpeli-konseptin kehittämisessä yhdessä nykyisen johdon kanssa.
Teerenpelin perustajat Anssi ja Marianne Pyysing tuntevat Markku Virtasen monen vuoden takaa. Virtanen aloittaa yli 30-vuotisen ravintolauransa jälkeen ensimmäisen kerran yksityisyrittäjänä. Viimeksi hän toimi pörssiin listatun Restamax Oyj:n toimitusjohtajana.
Vuonna 1998 avattu Teerenpeli Tampere on tähän saakka ollut yksi yhtiön omista ravintoloista. Reilut kaksi kuukautta sitten avattuun Teerenpeli Jyväskylään on puolestaan haettu franchising-yrittäjää koko alkuvuosi.

”Teerenpelien kehittämiseen Virtanen tuo vahvaa osaamista ja kokemusta.”

Markku Virtanen. Kuva: Restamaxin arkisto,

”Etsimme aktiivisesti uusia ravintolakohteita, joihin Teerenpeli-konsepti sopii. Kasvu Suomessa ja ulkomailla on keskeinen osa strategiaamme tulevina vuosina,” toimitusjohtaja Anssi Pyysing perustelee.
Teerenpeli Yhtiöt on ravintola-, tislaamo- ja panimoalan perheyritys, johon kuuluu Teerenpeli- ja Taivaanranta-ravintolat, Teerenpeli Panimo & Tislaamo sekä Laivaravintola Teerenranta. Yrityksen liikevaihto on yli 12 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 90 henkilöä.
Lue myös: 2.1.2017 Restamaxin toimitusjohtaja jättää paikkansa perheen sairaustapauksen vuoksi.

CategoriesYleinen

Facebook Comments