R

Ravintolaillallisella tuhansien eurojen lahjoitus lastensairaaloille

Helsinkiläinen Kaarle XII -ravintola keräsi juhlaillallisella Lastenklinikoiden Kummit ry:lle lähes 6000 euroa. Sodexo puolestaan järjesti lapsiperheille joulutapahtumat Espoossa ja Oulussa.
Kaarle XII järjesti itsenäisyyspäivän aattona juhlat, joihin kutsuttiin ravintolan kanta-asiakkaita. Illalliskorttien tulot lahjoitetaan lyhentämättömänä Lastenklinikoiden Kummit ry:lle. Pottiin kertyi rahaa 5835 euroa.
”Juhliemme ajatuksena oli kunnioittaa Suomen itsenäisyyttä, ja kutsuimme koolle uskollisimmat asiakkaamme. Kuvaan kuului arvokas pukeutuminen ja illallinen. Juhlien tuoton haluamme tänä vuonna lahjoittaa maamme heikoimmille ja pienimmille”, Kaarle XII:n ravintolapäällikkö Riku Reinikainen kertoo.
Lapset ja heidän perheensä ovat olleet hyväntekeväisyyden kohteina myös Oulussa ja Espoossa. Brother Christmas ja Sodexo tarjosivat torstaina lapsiperheille Joulun taikaa -tapahtumat jouluillallisineen Oulun Technopolis Galaksissa ja Leppävaaraan Stella Business Parkissa.
Tilaisuudet kokosivat lähes 300 henkeä. Perinteisten jouluruokien lisäksi lapsia ilahduttivat joulupukin ja akrobaattitonttujen vierailut.

CategoriesYleinen

Facebook Comments