M

Matti Jämsen avaa lounasravintolaketjun pääkaupunkiseudulle

Suomen Bocuse d’Or -presidentti ja ravintoloitsija Matti Jämsen avaa pääkaupunkiseudulle lounasravintolaketjun. Ensimmäiset Best Adventure of the Day eli BAD-ravintolat avautuvat Helsingissä ja Espoossa alkuvuodesta.

Keskeisen sysäyksen uusien Best Adventure of the Day  -lounasravintoloiden perustamiselle  Matti Jämsen mainitsee koko ravintola-alan töiden sijoittumisen myöhäiseen vuorokaudenaikaan.. Moni ammattilainen ei edes tule töihin ravintoloihin tai päätyy vauhtamaan alaa työn ilta- ja yö-painotteisuuden vuoksi.

Jämsenin mukaan ammattilaisella ei ole iltatyölle vaihtoehtoja, ellei halua mennä ketjujen hallinnoimiin henkilöstöruokaloihin töihin. Jämsen haluaa tehdä lounasravintoloista aiempaa houkuttelevamman työpaikan alan ammattilaisille, mikä näkyy myös ravintolan laadussa ja tasossa.

”Asiakkaille se merkitsee innovatiivisempaa, tuoreempaa ja maistuvampaa ruokaa, josta saa energiaa ja iloa duunipäivään ja jonka äärellä voi arjessa viettää päivän parhaan hetken”, Jämsen kertoo tiedotteessaan.

BAD-lounasravintoloissa tulee olemaan päivittäin tarjolla kaksi lautasannosta sekä seisovasta pöydästä tarjoiltava kotiruoka, salaattibaari ja runsas keittopöytä, josta asiakas saa itse koota mieleisensä kokonaisuuden kuten esimerkiksi pho- tai ramen-keiton.

Ensimmäinen Best Adventure of the Day avautuu alkuvuodesta Lintulahdenkujalla Helsingin Sörnäisiissä ja toinen pian sen perään Säterinkadulla Espoon Leppävaarassa. Ensi vuoden aikana Jämsen suunittelee avaavansa lisää BAD-ravintoloita.

Matti Jämsen tähdentää että BAD on lounasaikaan palveleva ravintola, jossa tehdään kunnon ruokaa alusta lopuun saakka.

Kuvat: Brinna.

 

CategoriesKansi Ravintolat

Facebook Comments