M

Momentin Group vahvistaa johtoaan – Antti Roihasta uusi konsernijohtaja

Ravintola- ja juoma-aloilla toimiva Momentin Group on nimittänyt diplomi-insinööri Antti Roihan, 40, konsernin toimitusjohtajaksi 4.9. alkaen. Roihalla on laaja kokemus mm. rahoitusalalta sekä taloushallinnon ja liiketoiminnan kehitystehtävistä mm. Royal Ravintoloissa ja NoHo Partners -konsernissa.

Antti Roiha on jo muutaman vuoden ajan toiminut osa-aikaisesti Momentin Groupissa yksittäisten projektien ja kehityshankkeiden parissa. Syyskuusta alkaen hän työskentelee konsernin operatiivisten liiketoimintayhtiöiden ja johtoryhmän esimiehenä sekä konserniin kuuluvien Mallaskosken panimon ja ravintolayhtiö Momentin Restaurantsin toimitusjohtajana.

Muiden konserniyhtiöiden eli maahantuontiyhtiö Brew Seekerin sekä Baltian tytäryhtiöiden toimitusjohtajuudet säilyvät nykyisellään. Baltiassa konserniin kuuluvat maahantuontia harjoittavat Momentin-yhtiöt Virossa, Latviassa ja Liettuassa sekä Virossa toimiva juomien vähittäis- ja verkkokauppaketju eDrinks.

”Roihan nimityksellä haluamme vahvistaa konsernin johtoa ja osaamista sekä varmistaa, että meillä on riittävät resurssit matkallamme kohti nykyisten viiden vuoden strategioiden toteutumista. Hän tuo Momentin Groupiin uutta virtaa ja näkemystä, joiden avulla pystymme paremmin vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin kaikissa konsernin yrityksissä”, toteaa Momentin-konsernin omistaja Teemu Lehto.

Lehdon rooli muuttuu samassa yhteydessä selkeämmin konsernin hallituksen puheenjohtajaksi.

”Olen kiitollinen Teemun osoittamasta luottamuksesta. Tunnen Momentin-perheen jo entuudestaan varsin hyvin. Siten tiedän, miten hienosta ja ainutlaatuisesta joukosta historiaa, liiketoimintoja sekä ennen kaikkea ihmisiä tämä perhe on”, Roiha kiittää.

Momentin Group Oy:n toimialoihin kuuluvat alkoholijuomien maahantuonti ja myynti, ravintolatoiminta, panimotoiminta, juomien vähittäiskauppa ja kiinteistöala. Suomessa onserniin kuuluvat 12 ravintolaa pääkaupunkiseudulla omistava Momentin Restaurants Oy, Suomen vanhimpiin pienpanimoihin lukeutuva Mallaskosken panimo, sekä premium juomien maahantuontiin keskittynyt Brew Seeker.

Lehdon perheen omistaman Momentin Groupin palveluksessa on 150 työntekijää. Konsernin liikevaihto on vuonna 2023 yhteensä noin 25 miljoonaa euroa.

Kuvassa Antti Roiha. Kuva: Momentin Beverages.

 

 

CategoriesKansi Ravintolat

Facebook Comments