P

Pirkanmaan mahtipanimot nimittivät uudet toimitusjohtajat

Tampereen seudun olutherruudesta sulassa sovussa kättä vääntävät Nokian Panimo ja Pyynikin Brewing Company ovat nimittäneet firmoilleen uudet toimitusjohtajat. Nokialla panimon johtoon nousee yrityksen nykyinen talousjohtaja Janne Paavola. Pyynikillä tehtävässä on jo aloittanut Kari Lappalainen.

KTM Janne Paavola (kuvassa vas.) siirtyy uuteen tehtävään Nokian Panimon nykyisen toimitusjohtajan Matti Heikkilän jäädessä eläkkeelle. 1. huhtikuuta. Paavola on ollut yhtiössä eri työtehtävissä vuodesta 2013.

Hän on valmistunut Tampereen yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi pääaineenaan laskentatoimi ja kouluttautunut olutmestariksi Hämeen ammattikorkeakoulussa.

Pyynikin Brewing Companyn toimitusjohtajalalla Kari Lappalaisella on 13 vuoden työkokemus juoma- ja panimoalalta Coca-Cola Juomat Oy:n ja Sinebrychoffin palveluksesta. Viimeksi hän on toiminut Image Wear Oy:n liiketoimintajohtajana.

Lappalainen on suorittanut Jyväskylän yliopiston Avance MBA -tutkinnon sekä Aalto-yliopiston Fashion and Lifestyle Executive -tutkinnon. Hän aloitti tehtäväässn 13. tammikuuta.

CategoriesJuomat Panimot

Facebook Comments