O

Olutharrastajien palvelut paranevat – Rööperin Hopstop ja Juomatarviketukku Lappo Oy aloittavat yhteistyön

Jo ennen koronapandemiaa kasvussa ollut kotioluenvalmistuksen trendi saa kaivattua lisävahvistusta. Laajaan hanaolut- ja ulosmyyntivalikoimaan panostanut Helsingin Rööperin Hopstop tarjoaa nyt tuotteita kotioluiden valmistukseen.

YHTEISTYÖARTIKKELI

Rööperin Hopstop tarjoaa jatkossa saman katon alta laadukkaiden pienpanimoiden valmistamat taidonnäytteet, myös hanaoluina, sekä erilaiset tarvikkeet ja raaka-aineet, joiden avulla kasvava joukko kotioluenpanijoita voi kehittää osaamistaan oluenpanemisen saralla.

Tuomalla Lappo Oy:n shop-in-shopin palvelutarjontaansa ravintola Hopstop haluaa nostaa entistä paremmin esille kotimaisen oluenvalmistuksen käsityötaidon sekä kohottaa alan harrastuksen arvostusta.

”Olutkulttuurimme on mennyt upeasti eteenpäin viime vuosina ja samalla kotimainen oluenvalmistus on saanut enemmän ansaitsemaansa arvostusta. Rööperin Hopstopissa haluamme tukea tätä kehitystä sekä jatkaa Annankadun pitkää perinnettä oluen ystävien kohtaamispaikkana”, Momentin Restaurantsin ravintolatoimen johtaja Jan Karppanen kertoo.

Rööperin Hopstopin Lappo-myymälästä löytyvät oluttarvikkeet vaativaan harrastukseen. Kuva: Hopstop.

Hopstopissa sijaitsevalla Lapon osastolla on kotioluttarvikkeiden ja -laitteiden lisäksi laaja valikoima maltaita, myös valmiiksi rouhittuina, nestehiivoja ja humalia. Lisäksi myynnissä on valmiita mallaspakkauksia ja olutuutteita.

“Toivottavasti tarjonta ja aktiivinen keskustelu oluesta saavat aikaan myös sen, että yhä useampi uusi kotioluenpanija innostuu mallasjuomien valmistuksesta”, Jaakko Manni Lappo Oy:ltä toteaa.

Ravintolasta voi ostaa eri panimoiden teemoilla varustettuja asusteita ja muuta rekvisiittaa. Hopstopin ja Lapon on tarkoitus järjestää tulevaisuudessa yhteistyössä kotiolutkursseja ja muita alan harrastajien tapahtumia.

Lapon shop-in-shop on avoinna asiakkaille Rööperin Hopstopin aukioloaikojen mukaisesti.

Maltaat, humalat ja hiivat olutharrastukseen Rööperin Hopstopista . Kuva: Hopstop.

Rööperin Hopstop, Annankatu 3, Helsinki
hopstop.fi

CategoriesOlut

Facebook Comments