R

Royal järjestelee pakkaansa: ravintola Hieta siirtyy Ari Ruohon ja Terhi Vitikan Nokka-palettiin

Royal Ravintolat luo suomalaisen ruokakulttuurin hyväksi tekemästään työstään tunnetun Nokka-ravintolan ympärille Nokka-ravintolaryhmän.
Nokka-ravintolat käsittävät Katajanokalla sijaitsevan Nokka-lippulaivaravintolan lisäksi ruoanlaittoon liittyvää koulutusta, pientuottajia esitteleviä maatilatoritapahtumia, lähiruokaan liittyvää konsultointia, sekä uutena yksikkönä keväällä avatun Hieta-ravintolan.
Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja aisaparinsa, vuoden ravintolapäällikkönä keväällä palkitun Terhi Vitikan luotsaaman Nokka-ryhmän tehtävä on toimia entistä aktiivisempana linkkinä kotimaisten tuottajien ja kuluttajien välillä.

Nokka-ryhmän on tarkoitus tuoda tuottajalähtöistä ajattelua myös laajemmin Royal Ravintoloihin.

”Nokka-filosofiassa tai ravintoloissamme ei ole mitään keinotekoista. Sekä Nokan että Hiedan sijainti meren rannalla kaupungin ytimessä mahdollistaa puitteet, joissa voidaan tarjota parasta suomalaista ruokaa ilman päälle liimattua turismieksotiikkaa”, vakuuttaa keittiöpäällikkö Ari Ruoho.
”Ravintola Hiedan konsepti ei Nokka-ryhmään liittymisen myötä muutu, sillä jaamme jo valmiiksi saman ajattelumaailman. Tuomme kuitenkin kotimaisia tuottajiamme raaka-aineineen entistä tutummaksi myös ravintola Hiedan asiakkaille ja aiomme muutenkin rummuttaa parhaan suomalaisen ruoan puolesta kaikessa toiminnassa.”
Ravintola Hiedan keittiöpäällikkönä on toiminut perustamisestaan lähtien Ali Toppinen, joka on ollut aiemmin Ari Ruohon luottopakki Nokassa. Siten yhteistyö jatkuu Hiedassa keittiömestarina. Myös Hiedan ravintoloitsija Jani Hiltunen jää Royaliin.
Royal Ravintolat on jo kehittänyt ravintoloitsijavetoisten ravintoloidensa ympärille erikoisosaamisiin pohjautuvia ryhmittymiä, joilla pyritään persoonalliseen otteeseen yhä useammassa yksikössä. Näitä ovat jo Ville Relanderin ja Richard McCormickin Hawaii-ravintolat, Kari Aihisen ja Paul Hickmanin Roster-ravintolat ja nyt Ari Ruohon ja Terhi Vitikan luotsaamat Nokka-ravintolat, joilta odotetaan lisälaajentumista.

CategoriesYleinen

Facebook Comments