N

NoHo Partners osti NPG:ltä Kaivohuoneen, Maxinen ja Apollo Live Clubin

Ravintolajätti NoHo Partners on vahvistanut asemaansa Helsingin viihderavintoloiden ja yökerhojen markkinajohtajana hankkimalla kolme isoa yökerhoa Night People Groupilta. Apollo Live Club, yökerho Maxine sekä ravintola Kaivohuone siirtyvät NoHo-konsernin tytäryhtiön Stadin Night Oy:n omistukseen.

Yrityskaupalla NoHo Partners nousee markkinajohtajaksi Helsingin yökerhojen tarjonnassa. Yhtiön viihderavintoloiden ja yökerhojen kokonaisuuteen kuuluvat entuudestaan Teatteri, Wallis’, Baarikärpänen, Henry’s Pub, Holiday ja Babylon Club and Garden. Uusien hankintojen myötä NoHo Partnersin liikevaihto Helsingin yökerhojen markkinasta kasvaa 25 miljoonaan euroon.

Myyjänä yrityskaupassa on tunnetun ravintolayrittäjän Antti Raunion johtama konserni Night People Group NPG. Ravintolat siirtyvät NoHon tytäryhtiön Stadin Night Oy:n hallintaan. NoHon omistusosuus Stadin Night Oy:stä on 60 prosenttia. Sijoittaja Raimo Sarajärvi omistaa tytäryhtiöstä 35 prosenttia ja M.R. Capital 5 prosenttia.

”Viihde- ja yökerhomarkkina on edelleen ravintola-alan kannattavinta liiketoimintaa. Nyt hankitut klassikot ovat todistaneet elinvoimaisuutensa viimeisen vuosikymmenen aikana. Uskomme, että saamme kehitettyä niiden liiketoimintaa yhdessä kaupan myötä siirtyvien avainhenkilöiden kanssa”, kommentoi NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström yhtiön tiedotteessa.

Kaivohuone on ollut vuosikymmeniä suosittu juhlapaikka jo 1800-luvulta lähtien. Kuvassa vapunviettoa 1950-luvulla. Kuva: Helsingin kaupunginmuseo.

Apollo Live Club on Forumin vanhan elokuvateatterin tiloihin avattu ohjelmaravintola, joka yhdistyy viikonloppuisin Forumin sisäpihalla olevan Apollo Street Barin kanssa suureksi yökerhoksi ja musiikkiklubiksi.

Maxine sijaitsee Kampin kauppakeskuksen kuudennessa kerroksessa, jossa Olohuone, Sali ja Happy End tarjoavat maisemanäkymät ja puitteet seurustelulle, tanssille ja karaokelle.

Kaivohuone on vuonna 1838 valmistunut puuhuvila keskellä Kaivopuistoa. Ravintola toimii tunnelmallisena yökerhona kesäisin ja juhlatilana erilaisille yksityistilaisuuksille.

CategoriesKansi Ravintolat

Facebook Comments