K

Keittiötön tilapäisravintola Take In avautui

 
IMG_7824American Expressin ja annosten kuljetuspalvelu Woltin yhteistyönä synnyttämä Take In -tilapäisravintola avautui Helsigin keskustassa Keskuskatu 5:ssä. Kyseessä on baarilla varustettu ravintolatila, jonne asiakkaat voivat tilata annoksia päätelaitteillaan keskustan ravintoloista Woltin sovelluksen avulla.
Tavanomaisen tarjonnan lisäksi Take Iniin voi tilata valikoituja annoksia ravintoloista, kuten Muru, Pastis, Atelje Finne ja Kom, jotka eivät normaalisti ole saatavilla Woltin kautta. Take Inin juomatarjonnasta vastaa Latva Bar, joka valmistaa paikan päällä cocktaileja, kaataa viiniä ja myy pian avautuvan Ohrana-panimoravintolan oluita.
Take Iniin tilattavien annosten kuljetus on maksuton. Woltin perustajajäsen Juhani Mykkänen kertoo Woltin virittäneen algoritmiansa tilapäisravintolaa silmällä pitäen. Take In -tilaukset pääsevät tilauskannassa etusijalle sujuvan toimituksen varmistamiseksi. Wolt ei anna aikatakuuta, mutta uskoo toimitusten hoituvan puolessa tunnissa ajankohdasta riippumatta. Take In on auki arkisin kello kymmeneen saakka ja lauantaisin kello kahdeksaan, eikä ota pöytävarauksia.
Konseptin luojien mukaan Take In on baarimainen tila, jossa asiakkaat voivat viettää aikaa nauttien samalla ravintolatason ruoasta. Varsinainen ravintola Take In ei pyri olemaan, vaan uusista mahdollisuuksista ammentava kokeilu, jossa on samalla kaupungin laajin ruokalista. Tilapäisravintola jatkaa toimintaansa 4. helmikuuta saakka.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments

Comments are closed.