D

Desmond Huhu: Mehevimmät ravintolajuorut

Desmond huhuilee ravintolakentän kuulumisia totuuksien jälkeisen aikakauden hengessä. Tarinat, joita pikkulinnut ovat livertäneet Desmondin korvaan illan viimeisinä tai aamun varhaisina tunteina, saattavat pitää paikkansa tai olla pitämättä. Ne maistuvat parhailta nautittuina tuoreina ja hippusellisella suolaa.
screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Huhujen mukaan yhä nimetön Hietalahteen perustettava Royalin ravintola avattaisiin näillä näppäimillä, jos se olisi mahdollista. Tiloissa Salvea pitäneen ravintolaketjun vuokrasopimus jatkuu vuoden loppuun saakka ja sen puhutaan varmistaneen järeillä lukoille, ettei tilaan ole minkään valtakunnan pääsyä ennen sopimuskauden päättymistä.
screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11 Matti Sarkkisen ja Andu Westerholmin Bar Cóniin on värvätty kokki Espanjasta, joten odotettavissa lienee autenttista tapas ja pinxto -meininkiä. Kuppila avautuu Kampin kauppakeskuksen huipulle joulukuun alussa. Kattoterassiakin pukkaa.
screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11 Kaupungilla puhutaan, että maestro Välimäki avaa ravintolan Telakkakadulle BasBasien lähistölle. Samankaltaisia ravintolahubeja on muodostunut jo Pikkuroballe ja Skattan Kanavarantaan. Myös läpiajokatuna tunnettu Lönnrotinkatu hamuaa samaan joukkoon, kun Naughtyn ja Cholon väliin avataan Lönkka-niminen kuppila.
screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Luomolle aikoinaan tähden kokannut Jouni Toivanen tekee paluuta ravintoloitsemiseen, mutta iskee tällä kertaa fast casual -kenttään keskeisellä osoitteella. Toivasen yhtiökumppanina häärii mielenkiintoinen ravintola-alan ummikko, jolla on poikkeuksellisen aikaansaava maine.
Onko hallussasi mehukas juoru? Kuiskaa se Desmondille. Hänen lähdesuojansa pitää.

Facebook Comments

Comments are closed.