D

Desmond Huhu: libanonilainen Farouge tekee paluun parin mutkan kautta

Syysloman hiljaiselon utuisan verhon takaa kuuluu kuiskauksia, että libanonilaisen Farougen paluu on tosiasia. Uutta tilaa ei vielä ole, mutta Royal Ravintoloista on tullut cateringkumppani.
Farouge avasi ovensa alun perin jo vuonna 1995 ja on tavallaan klassikon asemassa, mutta se joutui sulkemaan ovensa Helsingin Yrjönkadun ja Iso-Roban kulmatalossa toissavuonna, jolloin taloyhtiössä alkoi täysremppa.
Tähän asti Desmond on ollut käsityksessä, että Farouge palaa lokaatioonsa, kun taloremppa on ohi. Mutta tila on siirtynyt Richard McCormickin, Ville Relanderin, Alex Niemisen sekä Royal Ravintoloiden piakkoin avautuvan YesYesYes – vegeraflan tarpeisiin.
Desmondin tietojen mukaan Farougelle etsitään uutta osoitetta keskustasta samaan aikaan, kun Royal Ravintoloiden Royal Catering on lisännyt Farougen tarjontaansa elämys- ja cateringpalveluna, jossa ruoan lisäksi tarjolla on tunnelmaan kuuluva musa, sisustus ja tuoksut.
Kun Farouge suljettiin, ravintoloitsijat Viviane Daaboul-Kallio ja Aki Kallio löysivät itsensä keitraushommista, sillä katkon aikana fanit eivät lakanneet pyytämästä yksityistapahtumiin ruokatarjoulua. Joten sillä tiellä ollaan.
Jatkossa Libanonin ja Välimeren pohjukan maut voi kohdata yksityistilojen lisäksi Royalin tapahtumaravintoloissa Kape Aihisen, Hans Välimäen, Richard McCormickin tai mm. Hanko Sushin Jesper Björkellin orkestraatioiden rinnalla.

CategoriesDesmond Huhu

Facebook Comments