D

Desmond Huhu: Bar Cón Kallioon, Story Keski-Pasilaan, Pobre Filipino Kortteliin, Sandro Tampereelle ja Puotilan kartanossa kummittelee

The We Are Group, joka tunnetaan ravintoloistaan Sushibar + Wine, Vin-Vin, Bier-Bier, Story-kahvilaravintolat sekä Bar Cón -tapasravintola, avaa toisen Bar Cón:in sekä kolmannen Storyn.
Espanjalaista tapas-kulttuuria noudattava, noin 100 asiakaspaikan Bar Cón Flemari aukeaa syksyllä Kallioon Franzeninaukiolle, Franzeninkadun ja Fleminginkadun risteykseen. Luvassa on tapaksia, viinejä ja oluita sekä laaja valikoima vermutteja.
Lisäksi työn alla on Keski-Pasilaan vuonna 2019 avautuva Story Tripla Wanhan Kauppahallin ja Kampin keskuksen Korttelin Story-kahvilaravintoloiden tapaan, kun Pasilan aseman ympärille nousevat, uuden kaupunginosan ydinkorttelit valmistuvat. Aseman tuomat ihmisvirrat takaavat, että Story Tripla on avoinna seitsemänä päivänä viikossa aamusta iltaan.

We Are Groupin Matti Sarkkinen ja Anders Westerholm pitävät vauhtia yllä. Kuva Jan Lönnberg.

Lisäksi We Are Group on mukana viini- ja olutmaahantuontiyritys Viinitiessä ja tekee ravintola-alan konsultointia, josta on esimerkkinä Korttelin konseptointi ja kuratointi.
Pobre Filipino
Se miten tammikuussa avautunut filippiiniläinen Pobre Filipino on löytänyt tiensä Kampin viidennen kerroksen Kortteliin, lienee We Are Group:in vaikutusta. Moni saattaa muistaa, kuinka Pobre Filipinon juuret ovat Ravintolapäivässä, josta suosio kasvoi vuosi vuodelta.
Pobre Filipino tarjoaa modernisoitua Kaakkois-Aasian ja Filippiinien saariston makuja, joissa on mukana alueella vaikuttaneiden espanjalaisten mukanaan tuomia sävyjä.
Sandro Tampereelle
Royal Ravintoloiden, Ville Relanderin ja Richard McCormickin muodostama Hawaii-ravintolat avaa Tampereelle Ratinan uuden keskuksen Olympia-aukiolle uusimman Sandro-ravintolan.
Aiemmin Sandroja on ollut Kalliossa, Eirassa, Kampin keskuksen Korttelissa sekä Tapiolassa. Sandron konsepti taipuu hyvin ketjuksi olematta perinteinen ketju. Turun suhteen ei kuitenkaan ole vielä konkreettisia toimia.
Tampereella on parhaillaan henkilökunnan haku menossa, ja avauksessa 19.4.2018 ovat oma avaustiimi/Sandro-lähettiläät jeesissä.
Puotilan kartanon pop-up
Teemu Auran ja Markus Hurskaisen Patisserie Teemu & Markus avaa pop-up -kesäkahvilan yhdessä Share Cateringin kanssa Itä-Helsinkiin Puotilan Kartanon legendaariseen Svenkkaan.
Kuinka ollakaan Aura ja Hurskainen ovat yllä mainitun kahvilaravintola Storyn perustajia yhdessä We Are Groupin Anders Westerholmin ja Matti Sarkkisen kanssa.  Ehtiväisellä porukalle sattuu ja tapahtuu.
Svenkkaan haetaan parhaillaan kahvilavastaavaa sekä kahvilatyöntekijöitä pyörittämään toimintaa. Pop-up avautuu huhtikuun lopussa ja aukiolon takaraja on arviolta syyskuun puolella.

CategoriesDesmond Huhu

Facebook Comments