Powered By Food Camp Finland

50 Parasta Ravintolaa -äänestyksen ja -listan mahdollistaa Food Camp Finland, joka tunnetaan laadukkaiden ruokakulttuuritapahtumien järjestäjänä sekä ruokaan ja ravintolaliiketoiminnan kehittämiseen liittyvien koulutusten ja konsultoinnin asiantuntijana.

”Haluamme helpottaa ravintolavalintojen tekemistä ja madaltaa ulkona syömisen kynnystä. Siihen 50 Parasta Ravintolaa -äänestys on mainio väline. Lisäksi se pitää ravintolat ja tekijät esillä positiivisesti, vahvistaa alan itsetuntoa ja kehittää suomalaista ruokakulttuuria”, kiittelee Food Camp Finlandin toimitusjohtaja Riikka Kannas.

Korkealuokkaiset raaka-aineet, tinkimätön ammattitaito, käsityöläisyys sekä moderni makumaailma ovat Food Campin keittiön kivijalkoja. Perinteisestä catering-palveluntarjoajasta poiketen Food Campin luomissa ruokailuhetkissä tärkeässä roolissa ovat myös palvelu, miljöö ja seura.

Food Camp järjestää tapahtumia ruokailun ympärille, ruokavaikuttajille sekä hyvän ruoan ystäville

Food Camp suunnittelee tapahtumien oivaltavat sisällöt, toimivat konseptit ja toteutukset, on kyse sitten asiakkaan tilaamasta tapahtumasta tai Food Campin omasta tapahtumasta.

Food Camp Finlandin omia tunnettuja tapahtumia ovat mm. Food & Art Festival (kansainvälinen ruokailufestivaali), Food & Design (A Couple of Little Things by Marije Vogelzang, Helsinki Design Week) sekä Food & Talk Seminar (seminaari ruokavaikuttajille: ruokailun tulevaisuus muuttuvassa kulttuurissa, Helsinki).

Food Camp järjestää vuosittain myös kansallisia kokkikilpailuita, kuten Pizzamestari, Makeamestari ja Burger Battle.

Food Camp on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä ja se konsultoi myös ruokailuun ja tapahtumiin liittyvien toimialueiden yrityksiä ja yhteisöjä uusien ratkaisujen ja ideoiden synnyttämisessä. Food Campilta löytyy asiantuntemusta niin ruokatuotteiden kuin liiketoiminnankin kehityshankkeisiin.

Food Camp Finlandissa uskotaan, että ruokailu on enemmän kuin ruoka ja että maailmasta ja Suomesta tulee parempi paikka, kun ihmiset ruokailevat yhdessä.

Food Camp Finland 
Facebook
Instagram 
YouTube
Twitter 

#foodcampfinland
#tastethemoment