Paras Tunnelma: E. Ahlström

Mahdollisuuksien maailma ovellasi! Luo kanssamme elämys, joka erottuu

E.Ahlströmin ravintola-alan ammattilaiset tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja tarpeisiisi. Tiimimme hakee jatkuvasti vaikutteita maailman kattaus- ja sisustustrendeistä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisuuden erottautua ja luoda asiakkaillesi kokonaisvaltainen, tunnelmallinen elämys, joka muistetaan.

Horeca-alalle suunnattu valikoimamme kattaa jopa yli 300 brändiä. Valikoimastamme löydät uusimmat tuotteet, sekä juuri sinulle sopivimmat ratkaisut, joilla hurmaat asiakkaasi sujuvaa arkea unohtamatta.

Toimimme vastuullisesti ja tunnemme tarinan tuotteiden takana. Olemme suomalainen perheyritys, jolla on kokemusta ja näkemystä yli sadan vuoden ajalta.

Hyvä tunnelma saa asiakkaat suosittelemaan sekä henkilöstön sitoutumaan ja motivoitumaan. Meille kattaus on puoli ruokaa ja luomalla tunnelmallisen ympäristön voimme vaikuttaa siihen, että asiakkaat palaavat luoksesi yhä uudelleen. Erilaisia ratkaisuja ja tunnelmia pääset kokeilemaan elämyksellisessä showroomissamme.

Suunnittelemme ja ideoimme suurella sydämellä, sekä ammattitaidolla. Voit luottamuksella kääntyä puoleemme. Olemme täällä juuri sinua varten.

E.Ahlström verkkokauppa
Facebook 
Instagram