Paras Ruoka: ARLA PRO

Olemme ARLA PRO

Meille puhtaat ja luonnonmukaiset ruoanvalmistustuotteet ovat intohimo. Suomessa kehitetyt ja puhtaasta suomalaisesta maidosta valmistetut tuotteet ovat tuotevalikoimamme kulmakivi.

Kuuntelemme asiakkaitamme tarkalla korvalla ja haluamme kehittää tuotevalikoimaamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Laatujärjestelmämme kautta pidämme huolen siitä, että kotimaiset maidontuottajamme saavat tukea maidon laadun ylläpitämiseen, työnsä kehittämiseen ja eläinten hyvinvoinnin edistämiseen.

Laatutyö kattaa koko tuotantoketjun. Pellolta ammattikeittiöön ja laatutyöhön osallistuu koko tuotantoketju maidontuottajista maidon keräilyyn ja jalostukseen. Se on osa kansainvälistä Arlagården-laatuohjelmaa.

Kehitämme ja testaamme globaalilla tasolla uusia konsepteja

Kotimaisten tuotteiden lisäksi voimme hyödyntää globaalin tuotekehityksemme osaamista ja tarjota asiakkaillemme innovatiivisia uutuuksia ja kansainvälistä markkinaosaamista. Kansainvälisessä tuotekehitystiimissämme on mukana myös suomalaista osaamista.

Meille on kunnia-asia, että korkealuokkaiset tuotteemme ovat myös hinnaltaan kilpailukykyisiä. Olemme saaneet asiakkailtamme myönteistä palautetta hyvästä hinta-laatu-suhteestamme. Ja tästä haluamme pitää kiinni.

Haluamme kuitenkin olla vielä paljon enemmän kuin vain laadukkaat tuotteet. Haluamme löytää toiminnallisia ratkaisuja ja inspiraatiota asiakkaamme tarpeisiin. Meille on ylpeyden aihe olla ammattilaisten raikas, innostava ja palveleva kumppani.

Arla Pro verkossa
Facebook
Instagram
Youtube