Paras tulokas: Kespro

Me Kesprossa suhtaudumme intohimoisesti HoReCa-alaan

Tavoitteenamme on – ei enempää eikä vähempää kuin – tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja entistä suositumpaa.

Yhteistyö on onnistumisemme perusta: räätälöimme ratkaisumme jokaisen asiakkaan liikeideaan sopivaksi, yhdessä asiakkaan kanssa. Voimme ylpeästi sanoa, että meillä on alan paras ja laajin valikoima turvallisia ja tutkittuja tuotteita, mikä mahdollistaa jokaiselle asiakkaallemme räätälöidyt ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Emme siis todellakaan tyydy tarjoamaan kaikkea kaikille, sillä sehän on tunnetusti ei mitään ei kenellekään.

Emme jätä asiakasta yksin missään vaiheessa, vaan tarjoamme auttavaa kättä ja olkapäätä, jota vasten nojata. Tiedämme, ettei se aina ole niin helppoa, vaan asiakkaamme tarvitsevat tietoa, uusia ideoita ja tukea näiden uusien ajatuksien soveltamisessa käytännön tekemiseen.

Arki on mukavampaa, kun asiat sujuvat

Siksipä kaikki tekemisemme tähtää siihen, että asiakkaamme kassakone laulaisi myös tulevaisuuden muuttuvassa toimintaympäristössä.

Vastuullisuus tekee tästä maailmasta paremman paikan elää, ja se tuottaa kannattavampaa liiketoimintaa. Me Kesprossa toimimme vastuullisesti joka päivä. Esimerkiksi meiltä ostetut kalat uivat lautaselle jäljitettävää reittiä. Olemme muiden K-ryhmäläisten kanssa yhdessä sitoutuneet sovittuihin periaatteisiin ja näiden mukaan me sitten toimimme.

Me olemme tässä yhdessä, HoReCa-asiakkaamme ja me Kesprolaiset. Yhteistyöllä menestymme.

Kespro verkossa
Facebook
Instagram
Youtube