Paras Palvelu: Kiilto Clean

Puhtausratkaisut ovat näkymätön, mutta tärkeä osa ravintolaelämystä

Kun ravintolan työvälineet ja -tilat ovat järjestyksessä, henkilökunta voi keskittyä tärkeimpään toimintaan – asiakkaiden korkealaatuiseen palveluun. Jatkuvasti kehittyvillä puhtausratkaisuilla varmistetaan, että puhtaudesta voidaan huolehtia tehokkaasti ja turvallisesti.

Siivous on jopa helppoa, kun se tehdään oikeaoppisesti nykyaikaisilla siivousaineilla, -välineillä, -koneilla ja -menetelmillä.

Suomalainen KiiltoClean on Kiilto Family -konserniin kuuluva, johtava hygienia- ja puhtausratkaisujen toimittaja.

Tunnetuimmat ammattilaisille suunnatut brändimme ovat Kiilto, Erisan ja Serto. Haluamme auttaa aidosti asiakkaitamme tarjoamalla kattavan kokonaisuuden kaikkiin puhtaus- ja hygieniatarpeisiin.

Teemme yhteistyötä  ravintoloiden kanssa koko Suomen alueella

Hyvä asiakaskokemus vaatii erinomaista palvelua. Haluamme omalla toiminnallamme auttaa siinä, että ravintolat pystyvät tarjoamaan viiden tähden elämyksiä”, Arja Seppälä, KiiltoCleanin markkinointipäällikkö kommentoi.

KiiltoClean sai parhaan yleisarvosanan Taloustutkimus Oy:n Food Service Feedback 2016, Pesu- ja puhdistusaineet -tutkimuksessa. Tutkimuksen mukaan KiiltoCleanin vahvuudet ovat hyvä hinta-laatusuhde, toimitusvarmuus, tuotevalikoima, turvallisuusasioista huolehtiminen ja ympäristöasioiden huomioiminen.

”Vastuullisilla puhtausratkaisuilla tuemme ravintolan liiketoiminnan kasvamista. Puhtaus on läsnä kaikessa ravintolan tekemisessä aina valmisteluista astioiden pesuun asti. Asiakkaat huomaavat ja arvostavat puhtautta”, Anna Vahokoski, KiiltoCleanin keittiöhygienian liiketoiminnan kehityspäällikkö perustelee.

Huippuravintolassa hygienia on puoli ruokaa. Kirkkaat lasit, kiiltävät ruokailuvälineet, tahrattomat lautaset sekä puhtaat pinnat ovat hyvin hoidetun ravintolan käyntikortti.

KiiltoCleanin keittiöhygieniaratkaisut
KiiltoClean Youtubessa
KiiltoClean Twitterissä