”Pinkille kaikki ja puhelin kii!” – Teflon Brothers lanseeraa Raparperilonkeron paikkaamaan koronan aiheuttamaa artistikurimusta

Ensin kiljua, sitten räppiä, myöhemmin kebabia ja nyt Rap-lonkeroa! Räp-bileyhtye Teflon Brothers lanseeraa kehittämänsä Raparperilonkeron.

Bändi- tai artistijuoma ei ole ihan uusi idea. Mutta Raparperilonkerossa uutta on se, että Teflon Brothersit ovat olleet ihan oikeasti tuotekehityksessä mukana. Siksi juomassa ei maistu säästäminen vaan laatu ja hyvä fiilis.

Teflon Brothersin Voli aka. Jani Tuohimaa ja lisää Raparperilonkeron laineja: ”Pinkki on uusi harmaa” sekä ”Tarjoillaan märkänä”. Kuva Henri Vesikko.

Lisäksi bändi saa jokaisesta tölkistä reilun korvauksen eli menekin mukaan, eikä pelkästään kertakorvauksen. Näin Veljekset viestittävät samalla, että juoma on heidän luomuksensa ja siihen on sitouduttu lanseerauksen jälkeenkin.

Koska suurissa keikkapaikoissa on yleensä tiukat hanasopimukset suurten panimoiden kanssa, Teflon Brothers Raparperilonkeron pääasialliset myyntikanavat ovat valikoidut ravintolat sekä hyvin varustetut Alkot ympäri Suomea, ja Alkon verkkokauppa.

Mistä idea Raparperilonkeroon?

Antaa veljesten vastata:

”Me osattiin järjestää toimeentuloa myös silloin, kun musiikki ei tuonut rojalteja uran alussa”, Pyhimys kertoo.

”Kiljun valmistuksella rahoitettiin meidän ensimmäiset musakamat.”

”Sittemmin musa myi sen verran hienosti, ettei tarvinnut enää kikkailla kiljun kanssa eikä ollut huolta huomisesta. Kunnes tuli korona ja muutti kaiken. Keikat loppuivat meiltä kuten kaikilta muiltakin”, Pyhimys taustoittaa.

Tällä kertaa rap-veljekset eivät laittaneet ämpäriin hiivaa ja sokeria, vaan tuotekehittelyyn lähdettiin tosissaan.

”Päätettiin palata juurille ja rupesimme kehittämään omaa alkoholijuomaa. Ensin mietittiin, että mikä juoma meille maistuu ja sehän on lonkero”, Teflonit kertovat.

USA:ssa räppärit ovat tehneet diilejä samppanja- ja konjakkibrändien kanssa. Mutta Suomessa tämä olisi vinksahtanutta pullistelua, josta puuttuisi uskottavuus.

Raparperilonkerotölkin ulkoasun on suunnitellut Teflon-Heikki Kuula.

”Haluttiin tuoda jotain fressiä ja hauskaa. Kelattiin, mitä me edustetaan ja sieltä se tuli Rap – raparperi. Me maistettiin kymmeniä eri sekoituksia ja viimein löydettiin resepti, jonka takana jokainen meistä voi seistä ylpeänä. Ja tietysti juoda ilolla”, Voli nauraa.

Teflon Brothersin biiseissä juomisella on selkeä rooli. Keikat ovat ratkiriemukkaita ja yhtyeen kontakti yleisöön on ihan omaa luokkaansa. Kaikilla on aistit ja luukut auki – maailma tulvii sanoituksissa sisään.

”Siinä vaiheessa, kun on raskas viikko takana ja on aika vaihtaa vapaalle, kannattaa näppäillä Teflonit soimaan ja sihauttaa auki Rap-lonkero”, Heikki Kuula fiilistelee.

Raparperimehua ja Pyynikin Giniä

Teflon Brothers Raparperilonkero sisältää vuoden 2021 sadosta kylmäpuristettua aitoa raparperimehua ja Pyynikin Recycled Giniä. Tölkin ulkoasu on Heikki Kuulan käsialaa.

”Pinkille kaikki ja puhelin kii!” – Teflon Brothers

Teflon Brothers Raparperilonkero

33 cl n tölkki, alk. 4,6 %
Hinta Alkoissa 3,77 €
Valmistaja: Pyynikin käsityöläispanimo Oy
Jakelija: Domaine Wines Finland Oy
Tilattavissa ravintoloille winetto.fi-palvelun kautta.

Kuvat Henri Vesikko
Kansikuvassa Heikki Kuula

CategoriesJuomat

Facebook Comments