O

Oyster Fest 2024 -osterifestivaali tarjoaa ravintoloille ainutlaatuista näkyvyyttä

Helsingin Tukkutorilla järjestettävä Suomen ensimmäinen osterifestivaali tarjoaa ravintoloille ja kumppaniyrityksille uudenlaista näkyvyyttä ja mahdollisuuden suoriin asiakaskontakteihin tapahtuman aikana. Ravintola-ammattilaiset pääsevät myös kilpailemaan osterinavauksessa. Oyster Fest 2024 järjestetään lauantaina 2.11.

Kumppanuusartikkeli Finlandia Caviarin kanssa.

Kaviaari- ja osteribaari Finlandia Caviar järjestää 10-vuotisjuhliensa kunniaksi Oyster Fest 2024 -osterifestarin lauantaina 2. marraskuuta klo 12–23. Tapahtumapaikkana on Agroksenmäen holvikellari Helsingin Tukkutorilla.

Suomen ensimmäinen osterifestivaali on myös ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma. Festivaali tarjoaa edulliseen hintaan ravintoloille mahdollisuuden näkyvyyteen tapahtuman aikana.

”Yritykset saavat näkyvyyttä sekä suoran kontaktin kulinarismia rakastaviin kuluttajiin paikan päällä. Ravintolat voivat jakaa videoita, kuvakavalkadeja, logoja ja muuta materiaalia isolla näytöllämme. Lisäksi festivaalilta on mahdollista linkata suoraa videolähetystä yritysten omiin somekanaviin sekä YouTubeen”, kertoo tapahtumajärjestäjä Valeria Hirvonen.

Mukana olevat ravintolat ja muut yhteistyökumppanit saavat laajaa näkyvyyttä festivaalin materiaaleissa sekä itse tapahtumassa.

Kumppanit ovat esillä festivaalin tiedotteissa, mainosartikkeleissa sekä verkkosivulla, joiden kautta pääsee suoraan yrityksen logoa klikkaamalla ravintolan omille sivuille sekä sosiaalisen median kanaviin. Ravintoloiden mainosvideot pyörivät pääruudulla määräajoin koko päivän.

Ravintoloiden on myös mahdollista jakaa esitteitä, tarjouskuponkeja ja muuta myyntiä edistävää materiaalia.

”Tarjoamme lisäksi yhteistyökumppaneiden ja mukana olevien ravintoloiden käyttöön tapahtumassa otettuja valokuvia ja videoita festivaalin jälkeen”, Hirvonen muistuttaa.

Lähde mukaan osterien avaamiskisaan!

Oyster Fest 2024 -festivaalin kohokohtana on osterinavaamisen kilpailu, jossa kisataan taidosta ja nopeudesta.
Osallistujat ovat ammattilaisia, jotka työskentelevät ravintoloissa, osteribaareissa, herkkukaupoissa tai catering-yrityksissä. Kilpailuun osallistuminen viestittää asiakkaille yrityksen asiantuntevuudesta ja kirkastaa sen brändiä alalla.

Osterifestareiden iltapäivän kohokohtana on osterien avaamiskisa. Kuva: Finlandia Caviar.

”Kilpailijat voivat samalla markkinoida omaa ravintolaa tai yritystään tuomalla esille, että juuri meidän ravintolassamme saa parhaat osterit. Kilpailussa avataan Fine De Claire -osterieita, joihin kokit ovat yleensä tottuneet”, Hirvonen kertoo.

Osallistumismaksu kisaan on 100 euroa. Lisäksi kilpailijat saavat osteriveitsen, esiliinan ja lippalakin tapahtuman logolla sekä kaksi kuuden osterin kuponkia ja kaksi osterien kanssa sopivaa juomaa kristallilaseineen.

Voittaja saa mestarin tittelin ja diplomin lisäksi 300 euron arvoisen pääpalkinnon, joka on aito helmikoru. Kaikki osallistujat saavat myös laadukkaita yllätyspalkintoja. Ilmoittautumiset ennakkoon osoitteeseen .

Useat ammattilaiset eri puolilta Suomea ovat jo ilmoittautuneet kisaan. Osallistujat ja heidän edustamansa ravintolat ovat esillä Oyster Festin tiedotteissa, verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Festivaalilippu on kokonaispaketti osterien ja hyvien juomien maailmaan.

Valeria Hirvonen tähdentää, että ravintolaväelle Oyster Fest 2024 tarjoaa monia mahdollisuuksia osterien maailmaan tutustumiseen. Päivällä voi keskittyä ammatilliseen puoleen ja illalla ottaa hieman rennommin.

Kulinaarisiin herkkuhetkiin johdattelijoina ovat Suomen tunnetuin osteriasiantuntija Johann Schlag sekä osterien avaamisen moninkertainen maailmanmestari Anti Lepik.

”Festivaaliranneke on voimassa koko tapahtuman ajan eli voit käydä välillä alueen ulkopuolella ja palata myöhemmin takaisin”, Hirvonen muistuttaa.

Lippupaketit koostuvat erihintaisista kokonaisuuksista, joihin sisältyvät sisäänpääsyrannekkeen ja ostereiden ohella oma kristallilasi Oyster Fest 2024 -logolla sekä kuplivaa juomaa, joka on joko viiniä tai alkoholitonta. Arvokkaan kristallilasin on valmistanut haminalainen Sevenon.

Edullisempi 60 euron paketti sisältää kuusi osteria ja yhden lasillisen juomaa. Laajempaan 110 euron pakettiin sisältyy kaksitoista osteria ja kaksi lasillista kuplivaa juomaa. Lisäksi Finlandia Caviar tarjoaa festarivieraille ilmaiset kakkukahvit.

Oyster Fest 2024 on myös ravintolaväen tapahtuma, joka tutustuttaa alan ammattilaiset ostereiden monipuoliseen maailmaan.

Koko tapahtuman ajan on mahdollista ostaa lisää ostereita sekä viiniä, samppanjaa, kaviaaria ja hummerihodareita. Maksuksi käy vain pankkikortti.

”Festareiden erikoisuutena ovat Suklaa Täplän käsintehdyt valkosuklaamakeiset kaviaarilla ja samppanjalla. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus maistaa niitä”, Hirvonen sanoo.

Tilaisuuden juontaa moniosaaja Juri Silvennoinen. Osterin Ystävät -yhdistys kertoo paikan päällä toiminnastaan.
Dj rytmittää tilaisuutta koko päivän.

Oyster Fest 2024 -by Finlandia Caviar lauantaina 2.11.2024 klo 12–23, Agroksenmäen holvikellari, Vanha Talvitie 14, Helsinki. Tapahtumainfo: finlandiacaviar.fi/oyster-fest-2024.

Facebook Comments