Löydä kaivattu keikkatyöntekijä tänä viikonloppuna ilmaiseksi Sumpli.com-mobiilipalvelun kautta ilman välitysmaksua. Kännykkään ladattava työnvälityssovellus Sumpli.com tarjoaa palvelun perjantaina ja lauantaina 18.-19. toukokuuta työnantajille korvauksetta.

(Sumpli.com-kumppanuusartikkeli)

Lämmin viikonloppu tulossa, mutta mistä löytyisi terassillle tai tiskin taakse keikkatyöntekijä? Ratkaisu ongelmaan on Sumpli.com-työnvälityspalvelu ravintoloille.

Rekisteröi yrityksesi mukaan Sumpliin ja aloita rekrytointi mobiilissa. Sumpli-sovelluksella ilmoitat avoimet työpaikat ja tilaat apukädet yksittäisiin vuoroihin kireälläkin aikataululla. Myös työhakemusten hallinnointi, työpaikkailmoitukset ja rekrytointi tapahtuvat Sumplin kautta aina veloituksetta.

Työntekijä saa keikkapalkkansa heti tilille.

Sumpli-sovelluksesta löydät niin täysiaikaiset kuin yksittäiset vuorotyöt läheltäsi. Työvuorojen palkanmaksu tapahtuu välittömästi keikan jälkeen viikonpäivästä riippumatta.

Saat palkan tilillesi Nordean, OP:n, S-Pankin tilille samana päivänä. Muiden pankkien palkanmaksu vie 1-2 arkipäivää. Sumpli tukee pian myös Moni-korttia, jonka voi tilata sovelluksen kautta.

Lataa Sumpli-sovellus Apple Storesta ja Google Play -palvelusta.

 

Facebook kommentit