E

Espanjan ruokakulttuuri vahvasti esillä Helsingin Matkamessuilla tammikuussa

Helsingin Matkamessujen vuoden 2024 partnerimaa on Espanja. Pääkumppani esittäytyy laajalla osastolla sekä messujen lavaohjelmassa ja markkinoinnissa. Tammikuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävien Matkamessujen pääteemoja ovat vastuulliset matkailuelämykset, ruoka- ja perhematkailu sekä retkeily ja aktiviteetit.

Espanja sijoittuu suomalaisten suosituimpien ulkomaisten matkakohteiden joukkoon. Espanja tuo tunnelmaa tammikuiseen Helsingin Matkamessuille Tarjolla on Välimeren ja Atlantin rannikoita, historiallista sisämaata sekä saaristomaisemia. Maan ruokakulttuuri on myös vahvasti esillä.

”Espanja on Matkamessujen kävijöille suosikkikohde, jossa riittää nähtävää ja tekemistä ja jonka ruokakulttuurilla on matkailijoille tärkeä merkitys. Kattavan messunäkyvyyden ansiosta uskomme, että messuvieraat saavat uusia vinkkejä Espanjaan – entistä monipuolisempana ja tuoreempana matkakohteena”, kertoo Matkamessujen liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut 18.–21.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Torstai 18.1. on tapahtuman ammattilaispäivä. Sumenm 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestys julkistetaan Matkamessuilla.

Kumppanuusartikkeli: Messukeskus

Kuvat: Heikki Kähkönen

CategoriesMatkalla Ruoka

Facebook Comments