Ruotsin johtava ravintola- ja suurkeittiötukku Martin & Servera ostaa kala- ja äyriäistuotteistaan tunnetun Chipsters-tukkuliikkeen. Kauppa luo uusia mahdollisuuksia molemmille yhtiöille. Martin & Servera tuo mukanaan ison muutoksen Suomen tukkukauppaan, sillä se toimii ns. 360-astetta-/ yhden luukun periaatteella: konsernin yritykset toimittavat päivittäin juomia, elintarvikkeita, tuoretuotteita, tarvikkeita ja palveluita ruotsalaiselle ravintola-alalle.

Tytäryritysten verkosto avaimena

Chipstersin ostaminen tukee Martin & Serveran strategiaa täydentää emoyhtiön ravintolaliiketoimintaa tytäryrityksillä, joiden tuotevalikoima ja erityisosaaminen tuovat lisäarvoa konsernille.

Martin & Servera on Ruotsin kokkimaajoukkueen yhteistyökumppani.
Martin & Servera on Ruotsin kokkimaajoukkueen yhteistyökumppani.

”Kala- ja äyriäisliiketoimintojen kehittäminen Chipstersin kotipaikalla Ahvenanmaalla luo hyvän pohjan toiminnan laajentamiselle sekä Suomessa että Ruotsissa”, sanoo Håkan Åkerström, Martin & Serveran toimitusjohtaja.

Martin & Servera jatkaa yhdessä Chipstersin nykyisen johdon ja organisaation kanssa Chipstersin kehittämistä Suomen johtavaksi tuoretuotetukkuliikkeeksi hyödyntämällä Martin & Serveran hedelmiin ja vihanneksiin erikoistuneen tytäryrityksen osaamista.

Suomalaisen tytäryhtiön toimipaikka on jatkossakin Ahvenanmaa. Yrityskauppa mahdollistaa myös jatkuvan liiketoimintojen kehittämisen Ahvenanmaalla ja Manner-Suomessa.

”Tuntuu hyvältä, että luotettava ja pitkäaikainen omistaja on kiinnostunut yhteistyöstä Chipstersin kanssa. Yhteistyö auttaa Chipstersiä matkalla Suomen johtavaksi tuoretuotetukkuliikkeeksi”, sanoo Timo Vetriö, Chipstersin toimitusjohtaja.

Facebook kommentit