Viisi Tähteä -verkkomedian äänestyssäännöt 50 Parasta Ravintolaa -valitsijapaneelin jäsenille:

Sinut on valittu yhdeksi HoReCa-alan vaikuttajista, joiden toivomme osallistuvan äänestykseen, jossa valitaan Suomen paras ravintola.

Idea on se, että paremmuuden määrittelevät alan ammattilaiset, jotka painottavat kenties muita ominaisuuksia kuin kuluttajat. Äänestys järjestettiin vuosina 2004–2011. Sen jälkeen oli hiljaista. Nyt on kuitenkin jälleen aika käynnistää 50 Parasta – ravintolainstituutio.

Äänestyssäännöt:

  • Aseta viisi (5) ravintolaa paremmuusjärjestykseen pisteasteikolla 1-5 (5 = paras)
    Äänestyksessä painotetaan ravintolakokonaisuutta palveluineen ja ruokatuotetta juomineen.
  • Valitsijapaneelin jäsen ei saa äänestää ravintolaa, jossa hän on töissä/tai jonka hän omistaa.
  • Ääni annetaan ravintolalle – ei omistajalle tai pelkästään kokille.
  • Muista, että ravintoloita on myös oman asuinalueesi ulkopuolella, mutta aluepoliittista tasapuolisuutta ei edellytetä – paras voittakoon.
  • Kaikki äänet käsitellään luottamuksellisina ja anonyymeinä eikä yksittäisiä äänestyslistoja julkisteta ilman äänestäjän henkilökohtaista lupaa. Lupa vahvistetaan tarvittaessa erillisellä yhteydenotolla.
  • Jokaisesta ravintolavalinnasta tarvitaan muutaman lauseen perustelu ja ravintolan ylivoimaisuuden tiivistys, joita käytetään ravintolakohtaisessa artikkelissa.

Nimettömiä äänestyksiä ei lasketaSiksi vastauslomakkeessa pitää olla näkyvillä: Äänestäjän etu- ja sukunimi, Titteli, Yritys, Postiosoite, Puhelinnumero ja Sähköpostiosoite.

Teemme 50:stä Parhaasta Ravintolasta esittelytekstit ja sijoitamme ravintolat uuteen karttapohjaiseen alustaamme. Lisäksi julkaisemme listan ns. bubbling under -ravintoloista, jotka kärkkyvät pääsyä 50 parhaan listalle. Äänestyskysely on jokavuotinen, joten jatkossa sijoitukset elävät listalla – joko ylös- tai alaspäin.

Vastaukset on palautettava suunnuntaihin 10.12.2017 mennessä.
50 Parasta Ravintolaa -äänestyksen tulokset julkistetaan 15.1.2018 järjestettävässä tilaisuudessa sekä www.viisitahtea.com -sivuilla. 

Yhteistyökumppanit

{"slides_column":"4","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"false"}